Numerolog-uddannelse - Introduktion til numerologi

Der er megen diskussion og forskellige meninger om emnet – hvem er den bedste Numerolog i Danmark?

Som jeg ser det, er der ikke en “BEDSTE Numerolog” i Danmark. Der er Law of Attraction (LOA) som gør at du bliver tiltrukket af lige præcis den Numerolog som du har brug for at møde, for at få det navn som er det rigtige for dig på det pågældende tidspunkt. LOA handler i bund og grund om tiltrækningens kraft, og Universets Love og regler om energi & vibration (jf. evt. Eliane Rose,
som udelukkende underviser i dette), hvorfor jeg ikke synes LOA kan fornægtes i en Numerologisk sammenhæng.

Vi har alle vores forskellige tilgange til Numerologien, og kommer alle fra forskellige steder og har derfor, i mange tilfælde, vidt forskellige indfaldsvinkler.

Jeg synes det er synd der er så megen splid blandt danske Numerologer, da vi alle har det samme hovedmål – at hjælpe folk vha. Numerologien, da vi VED det er et fantastisk og magisk værktøj, som i sandhed kan ændre en skæbne og gøre verden bedre både for mennesker og dyr.

Hvad gør Numerologien egentlig?

Hvad Numerologien gør, er at den balancerer din krop og dit sind, og kan derfor gør dig mere rask, sund, glad, rig (på alle planer), balanceret og generelt lykkeligere, samt give dig mere kærlighed og frihed i dit liv. Dette kan i sig selv fjerne noget af ego’et, fordi du, når du er mere i balance, ikke længere har brug for ego’et i samme grad. Ego’et er ofte skabt af angst og frygt – det er en mekanisme som gør at vi føler vi er nødt til at “puste os op og gøre os til”, af frygt for at der ikke bliver lagt mærke til os, og at vi ikke er gode nok som vi er.

Derfor ser jeg Numerologien som et holistisk samspil med andre ting. Du kan ikke bare skifte navn og tro at alt er godt – du skal stadig gøre dit for at sætte det hele i spil, for at opnå en ægte balance og lykkefølelse indeni.

Jeg er generelt meget holistisk tænkende, hvorfor jeg også har diverse uddannelser og kurser inden for forskellige fag – bl.a. Numerologi, fysioterapi, coaching, alternativ behandling, clairvoyance, kiroterapi, Feng Shui, META-medicin, kost, sundhed m.m.

Jeg anvender viden fra flere af disse områder når jeg arbejder med Numerologien, netop for at give et mere holistisk perspektiv og en mere holistisk oplevelse med Numerologien. Målet er jo ikke at skifte navn – målet er at have det godt og have et fantastisk liv der fungerer på alle planer. Derfor er vi nødt til at implementere viden fra flere vinkler – ikke blot sætte alt ind på tallene.

Alt er energi, så ønsker vi at hæve vores frekvens, skal det gøres fra flere vinkler. Numerologien er blot én af disse, men til gengæld en yderst vigtig faktor, da vores navn og fødselsdag er en kæmpestor del af vores identitet, og dermed vores samlede sum af energi. Så har du eksempelvis et offertal stående i hjertet, kan du lave nok så meget selvudvikling, uden egentlig at kunne lave en ændring i dit liv og i din følelsesoplevelse, men vil stadigvæk finde dig selv som værende offer for mennesker og situationer. Derfor føler jeg, det er af yderst stor relevans at se det samlede billede –
hvad er det der holder dig tilbage, og hvad kan du samlet gøre for at ændre dette?

Gode numerologer i Danmark – der må da være nogle der er bedre end andre?

Sandt nok. Det er der, efter min mening, bestemt også. Men vi skal passe på med arrogancen, da vi altid er begrænset af egen empiri – det VI SELV har oplevet og lært gennem livet, som naturligvis præger vores forståelse at det vi oplever.

Der er en masse dygtige Numerologer – både fra den gamle og den nyere “skole”.

Jeg vil give dig et lille indblik i Numerologiens oprindelse i Danmark, så du får en bedre forståelse af udviklingen af Numerologien (jeg vil holde det på et “sobert plan”, da der jo desværre har været en masse konflikter Numerologer imellem – det vil jeg på ingen måde blande mig i, da jeg BLOT er interesseret i Numerologien – intet andet).

Annet Kofoed var den første danske Numerolog og bragte Numerologien til Danmark for ca. 25 år siden. Hun havde været i Australien, hvor hun af en australsk Numerolog fik videregivet en masse viden om Numerologiens verden. Annet Kofoed gjorde et kæmpe stykke arbejde for Numerologien, og forskede en hel del i den, og skabte det grundlag som mange bruger i dag. Annet har uddannet mange danske Numerologer gennem årene – bl.a. Lone Hertz, Alberthe Toft og Maureen Pihl, som alle dedikerede en stor del af deres liv og passion til Numerologien.

Alberthe Toft var den første Numerolog som begyndte at arbejde med “Det Højere Selv” – begrebet omhandlende det sammensatte billede af vores fødselsdag, og hvordan dette indblik kunne bruges til at finde det helt rette Numeroskop til klienten.
Tidligere blev der ikke lagt lige så stor vægt på disse data, hvorfor der, som jeg ser det, sommetider manglede lidt aspekter til Numerologien. Alberthe lagde, som Annet Kofoed, også en masse tid og arbejde i at forske en masse i Numerologien, og videreudvikle den viden der var givet.

Millicentt Rosamunde, Numerologerne fra Numerologist Pro; Estel Ehvass og Johannes Ehvass og flere af den “nyere tids” numerologer kom til, og satte alle deres individuelle præg på Numerologien.

Bl.a. satte Numerologen August Darius Danielsson også sit helt eget præg på Numerologien.

Numerologi er overleveret viden

Der er kommet mange perspektiver til Numerologien, siden den for ca. 25 år siden kom til Danmark.

Noget af det vi alle skal huske på, når vi taler om Numerologi, er at vi taler om overleveret viden – noget er nedskrevet og noget er videreformidlet verbalt. Derfor kan der sagtens ske både fejl og udeladelser i en sådan overlevering. Desuden udvikler tiderne sig, og vi som mennesker videreudvikler os ligeledes.
Det ville være arrogant at tro, at vi ved alt om Numerologien! Og det ville være uden omtanke at tro, at folk ikke har brug for noget andet i dag, end de måske havde for bare 25 år siden. Vi er i en ny tid, hvor vi tænker, føler og handler anderledes, hvorfor jeg tror vi har brug for andre energier til at understøtte vores processer. Jeg synes derfor vi bør være taknemmelige for den viden som allerede er tilstede og videregivet af de “gamle” numerologer, samtidig med at jeg føler det er vigtigt at følge med udviklingen og lære af og med hinanden, så vi alle opdateres, og kan videregive den bedst mulige Numerologiske viden til vores klienter og nyuddannede Numerologer.

Jeg ELSKER at der er så mange dedikerede Numerologer, som alle blot ønsker at gøre verden til et bedre sted og hjælpe folk på deres rejse gennem livet. Blot husk på at vi alle skal være her, og vi som sagt alle har samme formål – at hjælpe folk.

Jeg ser det som min opgave som Numerolog, at overlevere den Numerologiske viden, på bedste vis, til alle som måtte være interesserede.

Numerologiske opdagelser

Jeg opdagede ved et tilfælde værdien af de rette vokal- og konsonantværdier i et rent Numeroskop.
Jeg undrede mig over om det kunne passe at det virkelig altid gav det samme billede / resultat, uanset HVILKET navn du valgte fra en given navneliste (dvs. samme vibration, men forskellige navne). Jeg tænkte derfor at der måtte være en forskel – og at dette sandsynligvis både gjaldt vokal- og konsonantsammensætningen, samt selve sammensætningen af bogstaverne (dette er et helt blogindlæg for sig, som kommer senere hen – jeg beskriver desuden her hvordan man skal bruge denne viden, hvilket i høj grad også er yderst essentielt).

Der bliver konstant gjort flere og flere opdagelser inden for Numerologien, da vi alle er interesserede i nye dybder og nuancer af Numerologien. Jeg føler dog ikke du kan bruge disse som en gyldig vejviser ift. at finde den rette Numerolog – der skal vælges ud fra mere end hvem der senest har gjort nye opdagelser. Ellers bliver det nemt en kamp Numerologer imellem, blot at lægge ny info ud, som ikke nødvendigvis er 100% sandfærdig og sjældent ordentligt gennemtestet.

Du må være opmærksom på, at der jo ofte er meget lidt forskning bag (her taler vi fra et videnskabeligt perspektiv), hvorfor den viden vi Numerologer kommer med, primært er baseret på egne tanker, opdagelser og studier, uden større videnskabeligt belæg. Derfor må du bruge din sunde fornuft og mavefornemmelse når du vælger en Numerolog – vælg en du grundlæggende har tillid til og som andre har gode erfaringer med.

Hvem kan blive Numerolog?

Som udgangspunkt kan de fleste som ønsker det blive Numerolog. Der er dog nogle få undtagelser.

Jeg afholder altid et personligt møde med potentielle Numerologistuderende, for at møde personen og afgøre hvorvidt en Numerologiuddannelse er det rette for vedkommende.
Jeg mener, det kræver en stor mængde moral og etik, at være en god og kompetent Numerolog. Ligeså kræver det et godt intellekt og en god forståelse, både for tallene og for mennesker generelt. Derfor mener jeg ikke alle egner sig til at blive Numerolog, og jeg mener faktisk det kan være direkte farligt at uddanne ikke-egnede mennesker til Numerologer, da det er en yderst magtfuld viden at sidde med, hvorfor man skal kunne administrere denne viden, så den anvendes på korrekt vis.

En Numerologi-session hos mig; Isabella Montserrat

Jeg anvender i mine sessioner både viden fra de “gamle” og nyere Numerologer, samt al den viden jeg selv har samlet gennem tiden. Jeg ser det som essentielt, at vi i Numerologien ALTID får det fulde billede med.

Jeg arbejder, som tidligere nævnt, meget holistisk med Numerologien. Jeg bruger diverse værktøjer – både fra min egen personlige samt spirituelle udvikling, i en Numerologi-session samt i min Numerologiske Uddannelse.

Hellere end at fortælle om hvordan jeg arbejder, finder jeg det relevant for dig at høre udtalelser fra tidligere klienter. Jeg forsøger altid at personliggøre en session på bedste vis, samt have en god og fyldestgørende opfølgning, så du føler alle dine spørgsmål er grundigt besvaret. Se udtalelser nedenfor:

Udtalelser fra tidligere Numerologi-klienter

Jeg takker af hjertet for fantastisk behandling, og anbefaler på det varmeste Isabella som en dygtig og professionel numerolog, som formidler med stor viden og indsigt om tallenes energi og påvirkning. Jeg følte mig virkelig set og mødt af et meget kærligt og imødekommende nærvær. Og jeg oplevede, at alle aspekter blev taget i betragtning ud fra mine ønsker og behov. Her få dage efter, kan jeg allerede mærke, hvilket forskel det har gjort, og jeg glæder mig så meget til at opleve et nyt kapitel i mit liv med mit nye navn.
Issabell Gaialys

Jeg har fået nyt navn hos Isabella og har været meget taknemmelig for forløbet. Jeg vidste ikke noget om numerologi på forhånd og har haft rigtig mange spørgsmål undervejs. Det som Isabella kan er at hun har opdateret sin viden om numerologi, så hun kan gå i detaljer med navnene og finde ud af deres indbyrdes forhold. Endvidere arbejder hun også med at du bliver fortrolig med dit numeroskop, og har nogle metoder til at du faktisk kan vælge, hvilke vej du vil. Den store udfordring er ikke at panikke under udrensningen, og her føler jeg at det er vigtigt at have en omsorgfuld og hjælpsom numerolog i ryggen hvilket jeg føler Isabella har været for mig. Isabella er skarp, kærlig og omhyggelig, så jeg giver hende mine varmeste anbefalinger og ved også, at hun bliver anbefalet af andre numerologer, fordi hun ligger i spidsen.
Ninavenus Solea

Vælg den rette Numerolog

Jeg er sikker på DU vælger præcis den Numerolog som er den rette for dig, og som giver dig det du har behov for på nuværende tidspunkt. Husk på; vi kan ikke springe trin over i vores udviklingsproces. Så nogle gange har folk brug for at skifte navn eksempelvis ad to omgange, hvis de ikke er klar til at tage et kvantespring endnu, eller hvis noget bestemt skal udleves. Jeg sammenligner det med at skulle foretage en længdespring mellem to klipper – hvis du ikke er klar – psykisk og/eller fysisk – kan det ende grueligt galt, og du lander mellem de to klipper (i afgrunden), istedet for på den nye klippe, hvilket i virkeligheden er meget værre end den klippe du kom fra. Så skift altid navn med omtanke – og brug for Guds skyld din mavefornemmelse og
intuition – det er det vigtigste! Så kan du aldrig komme helt galt afsted :)

“DIY Numerologi”

Jeg er på kraftigste vis nødt til at advare mod DIY (do-it-yourself) Numerologi – dvs “hjemme-Numerologi”, hvor du anvender den mængde numerologisk viden du nu har, til at finde frem til det navn du tror er det bedste for dig, ud fra de energier du ønsker. Det er MEGET farligt at skifte navn på egen hånd, da det kan påvirke dit liv og dit helbred i kæmpe stor grad. Der er mange komplicerede nuancer til Numerologien, som kun en uddannet Numerolog forstår og formår at anvende. Selv uddannede Numerologer begår sommetider fejl, fordi de har glemt gængse aspekter af Numerologien, hvilket ikke er fordelagtigt for deres klienter.
Derfor, uanset hvor meget viden omkring Numerologi du føler du har, anbefaler jeg ALTID at du, hvis du ønsker at skifte navn, kontakter en professionel Numerolog du har tillid til.

Den Oprindelige Numerologi

Numerologi er som nævnt en oldgammel overleveret viden, som kan spores helt tilbage til det Sumeriske rige for ca. 5000 år siden. Derfor er meget af den gamle viden desværre gået tabt. Vi forsøger at stykke brikkerne sammen igen, og har heldigvis stadig en masse gammel viden, vi kan benytte os af.

Hvis du ønsker at vide mere om den gamle, oprindelige Numerologi, anbefaler jeg at du læser Cheiro’s (kaldæisk Numerolog) bøger om Numerologi. De giver en fantastisk forståelse og basisviden om Numerologien.
Desuden kan Tarotkort også give en fin forståelse og oplysning om tallenes hemmeligheder kombineret med kabbalah traditionens lære.

Der er masser af viden derude – så det er bare om at gå igang :)

God fornøjelse med Numerologiens Verden :) I know you’ll LOVE IT!!

Kærligst,
Isabella Montserrat